Kvällspromenad

Hade en så himla skön kväll igår, maken hämtade upp mig och sonen efter jobbet och så åkte vi ner till stan och tog ett varv runt Munksjön, helt underbart! Tänk att vi snart bor så nära sjön, det där kommer ju bli min vanliga dagspromenad med vagnen och utegymmet som finns där planerar jag att använda flitigt! Åh vad jag längtar! Jag fick en så härlig lyckokänsla när vi gick runt där, jag var ute och fingick med min familj! Underbart! Hoppas ni alla har en riktigt härlig morgon och får en bra onsdag, det tänker jag ha!

DSC_0588

Jag gillar vatten!

DSC_0589

”Nappträdet”, gullig idé att barn kan lämna sina nappar hängande här

DSC_0591I sommar ska jag dricka rosé på Spiras trappa!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Kvällspromenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>