Så mycket saker!

Har ni tänkt på hur mycket saker man behöver i ett hem? Vi har böjat bestämma oss för möbler nu och har beställd en del. Vi tänkt att vi ska ta det lite lugnt, bara förbeställa de saker vi behöver för att kunna bo i lägenheten och sedan köpa till och möblera allt eftersom. Låter väl logiskt och smart och allt sånt? Men fundera på vilka saker man behöver för att göra ett hem bekvämt bobart, alltså inte bara sova en natt utan faktiskt bo där några veckor (eftersom det ofta är leveranstid på möblerna). Köksbord och stolar, sängar, en soffa, i vårt fall en extra avställningsbänk till köket för att få bra med förvaring, en TV-bänk. Sedan finns det jättemycket småsaker som också behövs dag ett. Täcken, kuddar och lakan, handdukar, iallafall några lampor (men lampor kanske vi kan vänta lite med, vi flyttar ju under sommaren så det är ljust på kvällarna ändå), porslin och köksredskap. Det här är vad jag har kommit på hittills, vi har beställt en del av möblerna och ska ta en vända till idag. Vad har jag glömt, kommer ni på något mer man måste ha från början?

Det bordet, men inte de stolarna, har vi beställt. Kommer bli jättesnyggt! (Bild från Rowico)

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Så mycket saker!

    • Duschdraperi! Det hade jag inte tänkt på! Skötbord och bokhylla kommer från Shanghai, det är de enda möblerna vi har nu.

    • Sant, dammsugare är bra att ha tidigt. Minns inte om vi kanske redan har en undanstoppad i något förråd någonstans….

    • Tack och lov behöver vi inget sådant än, blr kanske någon växt på balkongen men inget mer avancerat än så. Man behöver ju så mycket extraprylar i ett hus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>