Sista månaden

Idag åkte maken tillbaka till Shanghai igen, han blir borta fyra veckor denna gången. Men sedan är vi äntligen färdiga med att vara ifrån varandra, nästa gång han kommer hem är det för att stanna! Snart är det här jobbiga halvåret över och vi kan flytta in i vår lägenhet och ha en gemensam vardag igen, det längtar vi efter! Men just nu känns det väldigt långt att han ska vara borta en månad, det är ju jättelänge! Tröstar mig med en stunds lugn och ro innan hela ”jag är ensam med hus och bebis”-stressen drar igång, kaffe och en bit choklad. Sedan börjar jag packa upp, tvätta, tömma diskmaskinen, laga mat och lägger en liten trött kille!

DSC_0690Vardagslyx!

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Sista månaden

  1. Hoppas att du hittar på något roligt att göra så att månaden går fort :) Skönt att det i alla fall blir sista gången och att ni kan se framemot att spendera mycket tid tillsammans efteråt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>