Egna klämmisar

Idag fick jag en laddning med refill-klämmisar från minsqueeze.se, jag är inte den enda föräldern som tycker att påsarna i affären är jättebra och otroligt överprisade! Så nu har jag gjort blandningar och fyllt påsar, en sort med kikärtor, jordgubbar och banan, en med avocado, jordgubb och yoghurt och en med äpple, päron och yoghurt. Det kommer bli kul att testa runt med olika mixar och jag gillar påsarna, riktigt söta och sonen gillade den första blandningen. Känns bra att kunna diska ur dem och fylla igen när de är slut!

DSC_0701Jättesöta!

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Egna klämmisar

    • De verkar jättebra och bonuspoäng för att det verkar vara ett litet företag som drivs av två föräldrar!

    • Ja, engångs från affären är ju dessutom löjligt dyra så det här blir jättebra. Kul att göra sina egna mixar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>