Enkel middag

Ikväll kommer mina svärföräldrar hit för att sova över, svärfar jobbar i stan imorgon så jag och svärmor ska leka med sonen hela dagen är det tänkt. De kommer ganska sent, strax innan sonens läggdags, men jag vill ändå äta middag ihop med dem. Därför bllir det världens smidigaste mat till middag, rostade rotfrukter och lax i ugn. Jag har redan nu, flera timmar i förväg skalat och delat morätter, potatis och palsternacka och förberett med frysta laxfiléer med ett par skedar pesto på. 40 minuter innan servering är det bara att hälla lite olivolja på rotsakerna och skicka in dem i ugnen på 225 grader, 20 minuter innan servering ställer man in laxen också. Minimalt med jobb och supergott!

DSC_0811Redo att ställas i ugnen, sedan sköter det sig själv

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Enkel middag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>