Nedräkning

Mindre än en månad kvar tills vi flytttar till vår lägenhet, vad jag längtar! Det kommer såklart vara fullt kaos de första dagarna när vi ska tapetsera, flytta in möbler och packa upp lådor samtidigt som vi ska ha koll på en energisk liten bebis som aldrig vill vara stilla. Men underbart kaos! Ni kan inte förstå hur mycket jag längtar. Särskilt längtar jag efter att göra i ordning sonens rum, det kommer bli jättefint, och att ordna mitt badrum. Vi har två så maken får ett och jag tar det andra (det största) och jag längtar efter att fixa och ordna där inne. Jag ska se till att ha mycket hyllor så att jag kan ha favoritprodukterna framme, de är ju oftast riktigt snygga så jag vill inte gömma dem i skåp. Färgglada handdukar och hrliga doftljus står också på badrumslistan, snart så!

bathSånthär vill jag ha i badrummet, enkla sätt att få lite lyxkänsla

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Nedräkning

    • Det är så kul! Och så svårt när man inte har något att utgå ifrån, inga möbler som allt annat måste passa ihop med eller något. Men mest är det bara kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>