Första flyttdagen

Oj vad vi grejade igår, det gick i ett! Vid tio fick vi nycklar, vid elva hade vi varit i lägenheten och tittat och började flytta väskor från huset, vid två kom möbelleverans så då skulle allt det upp och installeras och vid fem kom mina föräldrar med ett stort lass flyttlådor som vi haft lagrat hos dem sedan innan Shanghai. Jättekul att packa upp men pyssligt att få ordning på det sedan, en hel del som måste handdiskas innan det ställs undan. Idag kör vi vidare, planen är en (eller tre!) tur till IKEA för lite möbler och småsaker och sedan ska vi fortsätta att packa upp så mycket vi bara hinner hela dagen!

IMG_20160701_153702Flytt pågår!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Första flyttdagen

  1. Va härligt med en egen bas för er efter flera år (?) med att hyra möblerat och nu bo i ”andrahand”. Och det ser dessutom superfint ut. Ser framemot att se sonens tapet sedan!

    • Det är så otroligt skönt! Ser också fram emot att fixa tapeterna men det blir inte förrän i nästa vecka eller veckan efter det. Tyvärr, för tapeterna är det jag har svårast för i hela lägenheten. Gillar dem verkligen inte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>