Relativt gammal

Häromagen var jag och vaxade benen och fick min månadsdos av tjejighet, intriger och skvaller. Hon som vaxar mig är hur skön som helst och använder kunder (ialafall mig) som bollplank och terapeut för att prata om sitt datingliv. Så jag vet allt om de olika killarna hon träffar och vad de sa och vad hon sa och hur hon känner men undrar vad han känner. Så jag gick dit lite nyfiken på vad som hänt sedan sist då en kille hon var lite intresserad av gärna träffades men inte ville ha något seriöst. Men nu var han borta och hon har träffat en annan kille och är störtkär. Så oj vad det funderades högt! Ska hon satsa på honom? Tänk om han inte känner samma sak? Hur frågar man det? Och när frågar man det? När han gjorde sådär, vad tror du det betydde? Tänk om det betydde något annat! Ja, ni förstår. En vaxning hos henne så känns det som att jag sträcktittat på minst en säsong av valfri tonårssåpa, det är jättekul!

Men, nu kommer det som gjorde att jag kände mig så väldigt gammal. Vaddå hur man ska prata? Det är väl bara att ringa och prata tyckte jag. Tydligen inte. Att prata ”på riktigt” är tydligen en jättegrej, man ska använda Tinder (hon fick förklara för mig vad det var) eller på sin höjd sms om man har träffats länge. Och då hör jag mig själv säga ”på min tid ringde vi alltid till varandra”. Det är bara gamla människor som börjar en mening med ”på min tid…”! När hände det? Visst, det är i runda slängar femtton år sedan jag höll på med något som skulle kunna kallas dating men kom igen, är det verkligen så att man inte längre pratar med den man är intresserad av för att det blir för seriöst? Tack gode gud att jag har maken och slipper den där cirkusen, att höra om det en timma i månaden är alldeles lagom för mig!

DSC_1079

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Relativt gammal

    • Tack, det är en favoritklänning! De är dinosaurieagarna börjar komma oftare och oftare, det gillar jag inte alls!

    • Jag är ju inte heller gammal egentligen (snart 31) men man behöver visst inte vara borta från marknaden länge innan man är föråldrad.

  1. Jag håller med och brukar också tänka ”tack gode gud att jag är gift”. Skulle jag bli singel så får jag nog förbli singel för jag har ingen aning om hur man dejtar ”nu för tiden” :)
    Verkar jättekrångligt?

    • Håller med, det är konstiga regler. Jag menar, det är ett större steg för förhållandet att prata i telefon än att träffas på riktigt och ha sex, det är jättekonstigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>