Färgglatt

Vad gör man en lugn eftermiddag när man är för trött och lat för att göra allt man borde? Jo, man testar alla sina nagellack för att se vilka som har torkat och inte kan användas mer. Det räknas typ som städning.

DSC_1160Alla lack är fortfarande fullt användbara

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Färgglatt

    • Såklart det räknas som städning, det är ”rensa och ordna badrumsskåpet”. Eller hade varit om något av lacken varit torkade och behövts slängas. När jag behåller alla blir det lite knepigare att kalla det städning. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>