Couscoussallad med raita

Ikväll har vi barnvakt! Mina föräldrar ska vara här med sonen och jag och maken ska på middagsdate bara vi två. Det blir ju definitivt inte någon sen kväll men jag ska klä upp mig lite, vi ska dricka vin och få äta och prata bara vi två och jag ser så mycket fram emot det!

Jag har gjort en sallad till mina föräldrar, en väldigt enkel favorit. Couscous, kyckling, gurka, tomat, avokado och färsk spenat. Supergott! Till det gjorde jag en raita, matyoghurt, tärnad gurka, färsk mynta och lite limejuice. Så god sås, jag har den till allt just nu.

DSC_1173Mums!

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Couscoussallad med raita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>