Utelek

Så härligt väder, vi har varit ute hela morgonen och förmiddagen. Långpromenad och sedan träffade jag en vän och hennes lilla bebis för en sväng till lekparken. Så kul vi hade, gungade och åkte rutschkana och lekte i sanden. Han älskar verkligen sandlådan, sand i håret och i öronen och såklart innanför alla kläder och världens lyckligaste leende på det. Nu sover han och jag ska göra ett försök att läsa ikapp alla bloggar jag inte hunnit med.

DSC_1260

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Utelek

    • Ja, sand är roligt hur länge som helst! Inte fullt lika kul när man ska försöka få bort det från hår och öron.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>