Utebad

Så flög den här dagen förbi den med! Vi har haft en underbar sommardag här och det får man ju passa på att utnyttja, mycket sköna promenader, en snabbfika med mamma som längtade så efter sitt barnbarn och sedan bad i en sjö. Sonen älskar det såklart, han sprang fram och tillbaka och lekte med sanden och med pinnar och sjögräs. En bra sak med att ha barn med sig ut är att det är en omedelbar isbrytare till alla i ens närhet, han går oblygt fram och börjar prata itt eget språk med vem som helst han tycker ser intressant ut. Idag var det en biffig kille med mängder av tatueringar, jag blev faktiskt lite nervös när sonen ställde sig och bara stirrade och vägrade röra sig. Killen i fråga var jättetrevlig och gick fram till sonen och pratade lite och lät honom titta på alla konstiga bilder. Nu är det sovdags för hela familjen!

DSC_1277Perfekt dag på stranden 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Utebad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>