Gardiner

Så mycket händer här på dagarna att jag verkligen inte hinner sitta vid datorn. Och när jag väl hinner, dvs efter att sonen har somnat på kvällen, är jag adeles för trott själv och vil bara lägga mig ner och sova. Men nu fick jag en stund över, gårdagen blev mycket bättre än morgonen, hade riktigt trevligt med en god vän och hennes bebis. Idag har vi varit och badat, som vanligt roligt men han tycker att det är lite läskigt i det djupa och klammrar sig fast vid mig. Får han en leksak glömmer han helt bort att det är obehagligt och då kan man göra vad som helst med honom i vattnet en stund igen. Under eftermmiddagen hade jag en tjej här från en gardinbutik, behöver hjälp med idéer på vad man ska göra i vardagsrummet och sovrummet och hon hade många bra förslag. Och så många tygprover, de hon hade med var bara ett litet litet urval. Ska förbi butiken imorgon för att kika lite också. Nu står sonen här bredvid med favoritboken i högsta hugg, dags för sagostund!

DSC_1308Olika färger och kvalitéer, en bra början kanske?

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Gardiner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>