Leker med bokstäver

Vi har hunnit en del saker idag också, tog en extra lång långpromenad på morgonen så jag hann lyssna färdigt på boken och efter det gick jag och beställde gardiner, eller iallafall valde vad jag vill ha och bad om kostnadsförslag. Får se hur illa dyrt det blir! Sedan gick sonen och jag till museet och biblioteket, det finns en jättekul utställning där nu med bokstäver för barn att leka med och i och på. Vi lekte där ett bra tag, byggde torn och tittade på bilder och klättrade i de stora bokstäverna. Jättekul, kommer bli många fler besök där!

image image image

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Leker med bokstäver

    • Ja, biblioteket och museet delar lokaler här och båda har så bra lokaler och aktiviteter för barn. Vi är där minst en gång i veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>