Helgbesök

Nu har det blivit sådär tomt i bloggen igen, vi har besök i helgen så det är mest därför. Makens fd chef från Shanghai som också har blivit en god vän är här, vi hade väldit trevligt igår och har en del planer för idag också innan han far tillbaka till Kina. Sonen gillar honom på det stora hela men han verkar lite förvirrad av att vi alla plötsligt pratar engelska istället, det var han inte beredd på. Passade på att träffa en god vän igår också, först för lite promenad och sedan med försök till té och prat. Det blev mest försök eftersom jag fick ägna största delen av tiden åt att jaga runt sonen som röjde och utforskade deras lägenhet i detalj! Nu ska jag ta ett varv runt sjön, vädret ser underbart ut!

DSC_1338På väg ut, sonen är otålig och klättrar på benen. Underbara unge!

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Helgbesök

  1. Haha stackars liten som inte var beredd på att alla skulle prata något konstigt, hemligt språk 😉 Härligt med lite utlandsbesök – visa honom det bästa av Sverige nu innan han åker hem igen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>