Jag lever!

Jo, det blev ett litet blogguppehåll den här veckan. Jag har inte riktigt orkat sätta mig vid datorn, jag har min vanliga lilla höstenergidipp och det fantastiska lilla yrvädret jag har här hemma ger inte mycket tid för vila. När jag väl har tid över har jag helt enkelt prioriterat andra saker, som att läsa, städa, sova och umgås med vänner och familj. Jag mår bra, det har varit en riktigt bra vecka men jag har inte haft så mycket tid över och det är inte särskilt kul att skriva när jag känner mig stressad. Får se hur det blir framöver, bloggen kommer absolut vara kvar men kanske inte uppdateras fullt så ofta under en period. Jag skriver när jag känner att jag har ro och lust helt enkelt.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Jag lever!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>