Bloggfria veckan

Nu har det varit ungefär en vecka utan att jag skrivit här och jag har saknat det! Jag gillar ju att skriva även om det inte alltid är de mest djupa eller spännande inläggen, det jag inte gillar är stressen att få till det. Inte stressen över att jag ”måste” publicera saker regelbundet utan stressen över att jag sällan har tid att sitta ner och skriva ett genomtänkt inlägg, fixa med en bra bild eller på det stora hela faktiskt göra inlägg jag är nöjd med. Att pilla med detaljerna är halva nöjet! Men jag behöver skriva, har så mycket tankar i huvudet som jag vill få ner i text. Allt kommer definitivt inte upp på bloggen, som vanligt är hälften av sakerna sånt som jag bara skriver för min egen skull. När jag inte bloggat själv har det inte heller blivit att jag läst särskilt mycket bloggar heller och jag saknar faktiskt er bloggkompisar lite. Jag ska försöka läsa ikapp mig på vad som hänt hos er den senaste veckan! Jag ska försöka ta mig tid att prioritera bloggen lite, det är ju min grej som jag mår bra av. Får se hur det går men jag gör ett försök.

DSC_1356I’m back! Typ. Kanske. För stunden, vi får se hur det går 

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Bloggfria veckan

    • Tack, det där gjorde min dag! Jag hoppas det också, jag gillar verkligen att blogga. Måste bli bättre på att ta mig tid till ”mina” saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>