Förkylningsdryck

Jag har, återigen, konstaterat att jag dricker för dåligt. Inte precis för lite men alldeles för mycket kaffe och för lite annat. Så nu har jag gjort isté, jag vill ha något med smak istället för bara vanligt vatten hela tiden. Eftersom vi är i förkylningstider gjorde jag förkylningsisté, eller snarare anti-förkylningsté. En massa färsk ingefära, lime och citron som får dra i kokande vatten tillsammans med en tépåse en stund. Sedan är det bara att hälla upp och ha i kylen. Det blir verkligen supergott, det här kommer jag kunna dricka mer av. Förhoppningsvis kan det hjälpa till att hålla mig frisk dessutom.

DSC_1357 DSC_1358

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Förkylningsdryck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>