Till solen

Ja, det är kanske lite konsstigt att följa upp ett inlägg om att jag gillar hösten med att jag tittar och funderar på resor till varmare platser i november. Men ärligt talat, november är en kass månad som inte gör någon glad. Sonen sover, jag har chokladpraliner och kaffe och ikväll kommer maken hem igen. Appropå resor, tips på resmål mottages tacksamt. Vi vill ha sol och värme men eftersom vi har sonen med oss vill vi inte ha megalåga flygresor. Så Thailand och Mexico går bort! Barnvänligt ställe med möjlighet till bad men gärna någonstans där man kan göra något annat också, lite kultur eller utflykter eller vad som helst för att bara ligga vid en hotellpool i en vecka kommer nog göra hela familjen tokig. Vi får se vad eller om det blir, beroende på vad vi hittar och hur det passar med makens jobb.

DSC_1349Vardagslyx

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Till solen

  1. Efter som att jag bott i Italien så säger jag så klart Italien! I november är södra Italien och Sicilien och Sardinien svensk-sommar-varmt. Kan vara kallt i havet men för en 1,5 åring (eller är sonen över 2 nu?) är kanske pool ändå lämpligare. Brukar finnas fullt med historiska och natur-grejer att se. De historiska grejerna är ofta (iaf delvis) anpassade för barnvagn. Och starkaste argumentet:MAAAATEN!

    • Låter perfekt, svensk-sommar-varmt är precis rätt temperatur. Sonen fyllde ett i augusti så det är pool som gäller för honom och det är ju ännu en grej som gör att svensk-sommar-varmt är bra. Han hade nog inte trivts i fyrtio grader precis. Ska absolut kolla på resor till söndra Italien. Förresten, du förvirrade mig lite när det stod Alexandra, var tvungen att kolla länken att det verkligen var du :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>