Underbara höst

Hösten är här! Det finns så mycket bra med hösten, september och oktober brukar vara riktigt härliga månader. Klar luft, fantastiskt vackra träd, när de tappat löven finns det lövhögar att hoppa i. Höstkläder och mat som passar årstiden tycker jag så mycket om att det blir egna inlägg om det! Ljudet av regn som slår mot rutan, varma duschar för att tina när man råkat vara ute i regnet för länge, mys i soffan, tända ljus och varma drycker. Att krypa ner under ett tjockt, varmt täcke på kvällen istället för tunna sommarlakan. Nedräkning inför jul. Ja, jag börjar den redan!

DSC_1355Så fina!

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Underbara höst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>