Höstmode

Nu känns det bra att plocka fram höstgarderoben, jag har längtat efter mina favoritkoftor! Andra saker jag verkligen gillar med hösten är att ta på jackor igen, jag har alldeles för många jackor efter åren i Shanghai (det är ju så kul och billigt att sy upp!) så jag ser fram emot att använda dem. Oftast tar jag skinnjackan just nu men har även en kort och en lång trenchcoat som kommer till användning kommande månad. Favoriterna är nog ändå tjocka stumpbyxor och allt som är stickat, blir inte höstigare än så. Jag har väldigt dålig koll på höstmodet i år, ska försöka få till en sväng ut i butiker och kika lite.

DSC_1371Halsduk, jacka, stickad klänning, tjocka strumpbyxor och stövlar. Redo för hösten!

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Höstmode

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>