Underbara egentid

Som jag har njutit idag! Vid lunch tog maken sonen och jag gick på stan alldeles själv. Kunde prova kläder i lugn och ro, kika runt i butiker för skojs skull och behövde inte gå in i en enda barnavdelning! Jag kom hem med ett par byxor och en klänning, mycket nöjd med de köpen. Jag ska visa sen. Egentligen hade jag velat ha någon snygg topp också men jag tyckte at allt kändes väldigt tråkigt, får köra en raid online istället kanske. Innan jag gick hem unnade jag mig en fika, härligt att sitta inne i ett hörn på ett café för sig själv men musik i öronen och titta på folk en stund.

DSC_1382Är de sarkastiska? Eller lite korkade? För vad är mer basic än en grå t-shirt från H&M?

DSC_1383Go-fika, branmuffin (typ fullkornsscones) med mjukost och blåbärssylt, vansinnigt gott!

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Underbara egentid

    • Jag tror att det är någon ironisk jävel på designkontoret som sitter och skrattar gott när han ser de tröjorna på folk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>