Bästa stunden

Morgonpromenaden är nog min favoritstund på hela dagen. Är så glad att komma ut varje dag, vi får väl se om jag fortfarande tycker så i november men just nu är det jättehärligt. Det här är min egentid, sonen sover oftast i vagnen och jag får gå ifred med mina tankar. Oftast lyssnar jag på någon intressant pod cast eller ljudbok och jag slappnar verkligen av när jag får vara ute och röra på mig. De här promenaderna är nog det jag värdesätter mest efter tiden i Shanghai, jag är så glad åt att bara kunna gå ut och gå med ren luft och vacker natur omkring mig varje dag!

DSC_1366Tisdag betyder ny pod från Sofrep Radio, hurra!

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Bästa stunden

  1. Önskar inlägg om bra poddar att följa på svenska eller engelska. Helst inte om träning eller av randome bloggare som pratar om saker utan kunskap eller substans.

    • Min favorit är SOFREP Radio, helt och hållet uppbyggt av kunskap och substans. Det är fd Special Operations människor (Navy SEALS, Rangers, Special Forces osv) som pratar och intervjuar andra människor inom ungefär samma område. Mycket fokus på världspolitik och det militära på många olika sätt, väldigt intressant. Jag kan samla ihop några olika tips, det mesta jag lyssnar på i podväg hamnar inom området för politik eller filosofi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>