Helgshoppingen

Jag har ju inte visat sakerna jag köpte när jag var ute på min lyxiga egna shoppingrunda i helgen och nu fick jag faktiskt ett par minuter över för at knäppa kort. Så här är det, nya svarta byxor som är supermjuka och hur sköna som helst och en stickad klänning som ag tror kommer vara väldigt användbar. Bara som den är när jag ska vara hemma och dra, enkel att klä upp med ett smalt skärp, lite smycken och en kavaj.

DSC_1397 DSC_1398 DSC_1399 DSC_1400

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Helgshoppingen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>