Vi pratar

Det blev noll tid vid datorn igår, torsdagar är babysim så hela förmiddagen handlar om att sova i rätt tid för att hinna äta lunch innan vi måste åka och efter badet gäller det att snabbt få i honom mellanmål och ta sig hem innan han somnar. Just igår somnade jag också en stund, gud så skönt det var!

Sedan hade jag tänkt sitta vid datorn en stund men sonen ville annorlunda. Han kan inte säga så många ord ännu men han förstår mycket och kommunicerar gör vi mest hela tiden, det är så kul! Till exempel igår när jag sa till honom att nu ska vi åka och bada så blir han jätteglad och går raka vägen in i badrummet och försöker komma in i duschen. Gullunge! På eftermiddagen när jag tänkte sitta vid datorn lite men det blev inte. När sonen sätter sig i hallen, pekar på ytterdörren och börjar vifta med sin hink och spade måste jag ju ta med honom ut och leka i sanden istället! Det är så häftigt nu när han förstår det mesta av vad jag säger och dessutom börjar ”prata” (kommunicerar) tillbaka.

Idag ska vi göra ett till förskolebesök, en förskola som ligger väldigt bra och nära. Jag har hört bra saker, får se hur det känns när jag är där.

Image result for cute puppySom vanligt en valpbild när jag glömt ta kort som har med inlägget att göra

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Vi pratar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>