Marabou bär, granola & yoghurt

Jag hittade en ny choklad i affären och var ju tvungen att testa! Jag är från början väldigt skeptisk till den här smaken, det känns lite som ett försök att få godis att låta nyttigt. ”Titta, bär och granola och yoghurt! Det är ju ingredienserna alla förstå-sig-på-dietister tycker att man ska äta till frukost, massa antioxidanter och fibrer och sånt! Då måste det ju vara en nyttigare variant av godis!” Det är choklad från Marabou, det är i stort sett bara socker och fett oavsett hur de kan få det att låta och godis kommer aldrig någonsin vara nyttigt.

Hursomhelst, den var faktiskt ganska god. Lite syrlighet från yoghurten gör att den inte blir fullt så sliskigt söt och bären och granolan ger inte så mycket smak men lite intressant tuggmotstånd. Helt ok som lördagsgodis men ingen ny favorit.

DSC_1404

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Marabou bär, granola & yoghurt

    • Jag är nog mitt emellan, kommer definitivt inte lägga pengar på den fler gånger men sulle heller inte slänga den. Det är ju ändå choklad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>