Nu börjar julen!

Nu har det varit ett par dagar med sådär mycket att göra igen att det blir extremt lite tid över till något annat. Kul dagar med upptaget, jag har knappt varit hemma alls känns det som. Mycket promenader, utelek, öppna förskolan och lite jobb för min del dessutom. Jag hoppas på en lugn eftermiddag, sonen verkar precis som jag lätt bli övertaggad och trött av för mycket aktiviteter och intryck så lite mys och lek här hemma bara vi två blir nog alldeles perfekt för att ladda om inför resten av veckan. Förresten, jag hittade de här när jag var inne i butiken för att köpa mjölk. Julen drar igång tidigt minsann, inte för att jag klagar. Har nynnat på Bjällerklang i ett par veckor redan. Men årets smak, kanel är en solklar julsmak men skumgodis med smak av gröt? Njae, jag vet inte….

DSC_1411Jag kommer såklart testa någon gång innan december även om det låter skitäckligt!

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Nu börjar julen!

    • Clementin som godis låter toppen tycker jag, den hae jag slängt mig över. Det får nog bli ett smaktest av grötgodiset!

  1. Om det är fördel kanelsmak så kommer jag att älska dem! Tomtegröt däremot, njaa, känns som att de skulle smaka ris då?

    SV: Ull har den egenskapen, vet inte varför men det är grymt! Man blir blöt visst men det blir varmt från värmen från händerna. Men aldrig kall och blöt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>