Kvällsmys

Sonen sover för kvällen (hoppas jag) så jag dunkar på med en stunds kvällsmys innan läggdags. Jag borde egentligen skynda mig att sova jag med för att orka om det blir ännu en jobbig natt men jag behöver en stund ifred för att varva ner och slappna av. Jag har alldeles för få av de stunderna.  Tända ljus och en balja té i soffan, det är livet det! Funderar på om jag ska försöka se en film eller bara njuta av tystnaden.

imageÄlskar tända ljus, får passa på när sonen sover!

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Kvällsmys

    • Ja, vad gör han? Sover korta stunder, ligger och pratar med sig själv, snurrar tiotusen varv i sängen, sätter sig upp…. Att de inte fattar hur skönt det är att sova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>