Tisdag

Oj så fort måndagen gick! Redan tisdag ju. Hela helgen gick fort förresten, vi firade makens födelsedag och jag har inte haft många minuter över. Har dessutom fått nackspärr från helvetet, dag fyra nu och smärtan är i nacke, övre ryggen och ner i ena armen och handen. Suger! Knaprar tabletter och ska prata med en sjukgymnast igen imorgon. Annars kör vi på som vanligt med öppna förskolan och babysång, det är kul att ha lite saker att göra.

DSC_1425Försöker hålla nacken varm…

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Tisdag

  1. Tipsar om linementet ”linnex” finns på hälsokost. Kanske inte på nacken nu när du bär (?) sonen för det är asstarkt men jag har det mellan skuldrorna och det lindrar värk i axlar och nacke för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>