Suck

Nu är det sjukdom igen, sonen vaknade med feber idag. Så dålig timing, vi hade ju så mycket kul saker planerade den här veckan! Svärmor kommer hit idag och stannar till på fredag, hon och jag har tänkt gå på Elmia några dagar under Scandinavian Horse Show men det blir kanske inte så mycket med det om lillkillen är dålig. Dagens öppna förskola och babysim imorgon går ju bort iallafall, hoppas bara att han blir bra snabbt. Övriga goda nyheter: jag fick en väldigt smärtsam massage igår kväll och nu känns nacken mycket mycket bättre. Nervsmärtan hänger i men nästan all muskelvärk är borta, woohoo! Just nu sitter jag i soffan med en kopp té, kopplar av ett par minuter innan jag drar gång med att sortera tvätt och göra nyttigheter. Jag måste ge mig ut och hämta min mobil som varit på lagning (igen!) också, sjukt tråkigt att inte kunna ha några bilder när jag väl kommer mig för att skriva ett inlägg!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>